Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (2.74 secunde)
Candidaturile trebuie sa fie prezentate folosindu-se formularul disponibil pe pagina de internet a EACEA, iar cererile de subventie trebuie trimise la EACEA pana cel tarziu la 31 august 2007, data postei.
Potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), preturile de consum au crescut in august cu 0,86%, fata de 0,29% in luna precedenta, in principal pe fondul scumpirilor inregistrate la alimente.
Majorarile au aparut in urma modificarii OG 92 /2003 privind Codul de procedura fiscala, anuntate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) inca in luna august.
Preturile de consum au crescut in septembrie cu 1,08%, fata de 0,86% in luna precedenta, pe fondul scumpirii alimentelor, transporturilor si telefoniei, iar rata inflatiei din ultimele 12 luni a depasit pragul de 6%, pentru prima data din august 2006, potrivit Institutului National de Statistica.
Numarul utilizatorilor de Internet din Romania a depasit pragul de sapte milioane persoane la sfarsitul lui noiembrie, reprezentand o rata de penetrare de 31,4%, piata locala urcand doua locuri, de pe ultima pozitie detinuta in Uniunea Europeana (UE).
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
Noile norme de creditare, elaborate in urma cu trei saptamani de Banca Nationala a Romaniei (BNR), vor fi aprobate in primele zile ale lunii august, dupa ce se incheie perioada de consultare publica, a declarat luni consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Comisia a cerut un plan de masuri pentru remedierea acestora pana la 31 august.
In cazul Vodafone Romania, reducerea tarifelor pentru apelurile in roaming a intrat in vigoare la 18 august. Termenul stabilit de CE pentru diminuarea tarifelor este 30 august.
Romania a ocupat, in august, locul patru la nivelul UE in privinta cresterii productiei industriale, cu un avans de 1,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce la nivelul blocului comunitar indicatorul a scazut cu 1,1% in intervalul analizat, potrivit datelor Eurostat.
In luna august au fost incasate venituri de 10,85 miliarde de lei, in urcare cu 18,27% comparativ cu perioada similara din 2007.
Alta prevedere a ordonantei de urgenta adoptata saptamâna trecuta stabileste ca renta viagera agricola se plateste într-o singura rata anuala, pâna la 31 august a anului urmator celui pentru care aceasta este datorata.
s-a desfasurat o sedinta de pregatire a scenariului si a celorlate detalii ale exercitiului- a detaliilor legate de modul in care vor interveni fortele nationale- cu participare nationala si internationala RODELTA, ce va avea loc sub egida Organizatiei Maritime Internationale si a Comisiei Marii Negre de la Istanbul in apele teritoriale romanesti ale bazinului pontic, in ziua de 26 august (ziua de 27 august fiind stabilita ca rezerva) 2009, a declarat pentru "Replica" comandantul de nava Adrian Alexe, directorul RODELTA si seful Centrului Maritim de Coordonare din cadrul Autoritatii Navale Romane.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Constantin Mugurel Isarescu s-a nascut la data de 1 august 1949 in orasul Dragasani (judetul Valcea).
In circulatia trenurilor de calatori vor interveni modificari, incepand cu data de 10 august, pentru adaptarea ofertei de transport la necesitatile publicului calator. Potrivit Ministerului Transporturilor, incepand cu data de 10 august, vor fi anulate:
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a crescut suprafata irigata in perioada 3-10 august cu 44. ... 118,2, udate pana la 3 august. ... 053 hectare, in timp ce pana la 3 august fusese irigata o suprafata de 45.
google-analytics.com